ZEILEN Monnickendam

DAG zeilen

AVOND zeilen

WEEKEND zeilen

WEDSTRIJD zeilen

AANBIEDINGEN

> ALLE leeftijden

PRAKTISCHE Info

 

Contact:
rene@zeilen-monnickendam.nl
0624 792649

Jong geleerd, oud gedaan!

Onze schepen zijn dit jaar 128 en 120 jaar oud. Wat betekent leeftijd? 80ste Verjaardagen en zelfs een enkele keer een 65-jarig huwelijk hebben we de afgelopen jaren mogen organiseren aan boord. Sportieve senioren zijn dus zeer welkom! Om zelf aan het roer te staan, of mee te genieten met de familie.

Jonge Jack Sparrows en Piet Piraten vervelen zich niet aan boord! Behalve zeilen hijsen en sturen, staan op het programma: speeltuin, zwemmen, ijsjes, en natuurlijk Lego en kleurplaten. Als de ouders nog één haven verder willen zeilen, tovert de schipper de kajuit om tot kinderbioscoop. Benedendeks kan ieder zijn/haar gangetje gaan, bovendeks krijgen de kinderen van de "kapitein" een reddingsvest en worden uitgedaagd om fok en grootzeil helemaal zelf te hijsen. Een ontspannen middag of weekend weg, geen gezeur over t.v. & computer (want die zijn er niet).

Met tieners een avond of weekend erop uit, zelf wat hapjes en dranken mee, stappen in bijvoorbeeld Hoorn of Volendam, slapen aan boord. Zwemmen, luieren, gamen, sportief en gezellig (leren) zeilen. Er vaart een jonge en enthousiaste schipper met jullie mee. Leuk cadeau na je examens?

Stoer partijtje vieren aan boord? Met je vriendinnen en vrienden naar Marken, Edam of Volendam varen voor een ijsje, pannenkoek, 3D film, of de speeltuin. Onderweg meehelpen sturen, spelletjes doen in de kajuit, kado's uitpakken, en bij mooi weer ankeren en van de boot af springen!

Tot ziens aan boord