ZEILEN Monnickendam

> DAG zeilen

AVOND zeilen

WEEKEND zeilen

WEDSTRIJD zeilen

AANBIEDINGEN

Alle LEEFTIJDEN

PRAKTISCHE Info

 

Contact:
rene@zeilen-monnickendam.nl
0624 792649


 

Dag, middag of avond zeilen op een historische platbodem

Nieuwsgierig om eens met een skutsje of tjalk te zeilen? Of heeft u al vaker gezeild en de smaak te pakken gekregen? Onze twee schepen zijn uitermate geschikt voor zowel landrotten als ervaren zeilers. Wij en onze bemanning vertellen jullie graag over schip & historie, hoe heten de zeilen en hoe bedien je ze? Waarvoor zijn nou die zwaarden en wat zijn bakstagen? Hoe leg je zo'n boot aan in de haven? En we doen er alles voor om te bereiken dat jullie met elkaar zoveel mogelijk zelf de schepen zeilen! Ervaring is welkom maar niet vereist. Wij houden uiteraard een oogje op ieders veiligheid.

Onze schepen zijn te huur voor een HALVE DAG, dus een OCHTEND, MIDDAG of AVOND. Er kan aan boord gedineerd en geluncht worden. Bijvoorbeeld voor anker bij vuurtoren 't Paard van Marken, of in de haventjes Volendam, Marken of Edam. U bent natuurlijk ook welkom om een hele DAG te komen zeilen! Rond lunchtijd kunnen we dan aanleggen op Pampus, in Hoorn, of in Lelystad bij de Batavia. Eventueel met leuke rondleidingen door de gidsen aldaar.

U bent bij ons zeer welkom voor een knusse, actieve en historisch getinte zeiltocht. Hapjes en dranken kunt u zelf mee brengen, maar wij verzorgen ook graag versgebakken appeltaart, streekproducten zoals kaasjes en paling, een Schippersbittertje, BBQ, Hollandse stamppotten of kaasfondue. Zodat u zelf alle aandacht heeft voor het zeilen en voor uw collega's, vrienden, familie, uw gezin, uw klanten, buitenlandse gasten, etc. Meer informatie? Mail of bel René even!