ZEILEN Monnickendam

DAG zeilen

AVOND zeilen

WEEKEND zeilen

WEDSTRIJD zeilen

AANBIEDINGEN

Alle LEEFTIJDEN

> PRAKTISCHE Info

 

Contact:
rene@zeilen-monnickendam.nl
0624 792649

 

 

VOF Zeilen Monnickendam: Praktische informatie

Onze beide schepen liggen bij de Lange Brug in het oude centrum van Monnickendam. Gebruik als adres in Tomtom/navigatie: Gooische Kaai voor nr. 19. Hier ligt de Dankbaarheid vóór adres 't Prooyen nr. 1, in rij 2 van de charterscehepen, als buitenste schip, klaar om weg te zeilen. De Vrouwe Francina ligt voor adres "Haven nr. 17" in de oude Binnenhaven, achter de Lange Brug die door de havenmeester voor ons wordt opgehaald.

VOF Zeilen Monnickendam is een klein zeilbedrijf in handen van schipper René van Reenen. We hebben twee historische zeilschepen in bezit, en we delen met u graag het plezier dat deze schepen geven! René heeft cum laude zijn schipperspapieren behaald, en is daarnaast ook viool- en scheepsbouwer. Het is zijn uitdaging om beide schepen zo veilig, mooi en snel mogelijk te maken en houden.

Ons grootste plezier is om met u een geweldige zeiltocht te maken, en na afloop te horen dat u 100% tevreden bent. Vanaf het eerste contact met ons, over mail of telefoon, tot aan het afscheid in de haven na de zeiltocht, bent u toch een beetje aan ons overgeleverd. Dat nemen we heel serieus! U treft aan boord doorgaans René zelf, alleen of samen met matroos, en soms zal één van onze fijne inval schippers u ontvangen in Monnickendam. TEAM Zeilen Monnickendam:

   
René
   
Bert
   
Simon

Alexis
   
Bianca
 
Rogier

Erik
   
Leonard
 
Erik
 
Casper
   
Jeroen
   
Pirka

Links voor meer informatie: