ZEILEN Monnickendam

DAG zeilen

AVOND zeilen

WEEKEND zeilen

WEDSTRIJD zeilen

AANBIEDINGEN

Alle LEEFTIJDEN

> PRAKTISCHE Info

 

Contact:
pirka@zeilen-monnickendam.nl
0625 160686

 

VOF Zeilen Monnickendam: Praktische informatie

Onze beide schepen liggen bij de Lange Brug in het oude centrum van Monnickendam. Gebruik als adres in Tomtom/navigatie: Gooische Kaai voor nr. 19. Hier ligt de Dankbaarheid direct vóór, tussen de charterschepen aan 't Prooyen. De Vrouwe Francina ligt over de ophaalbrug meteen links, voor "Haven nr. 17", in de oude Binnenhaven.

VOF Zeilen Monnickendam is een klein bedrijfje van schippers Pirka Balvers en René van Reenen. We hebben - een beetje per ongeluk - twee historische zeilschepen in bezit, en we delen met u graag het plezier dat deze schepen geven! Pirka vaart zo'n 25 jaar in de bruine vloot, op de rondvaart in Amsterdam, en op salonboten. Ze is nog nooit met tegenzin aan het “werk” gegaan. René is viool- en scheepsbouwer, en heeft cum laude zijn schipperspapieren behaald. Het is onze uitdaging om onze beide schepen zo veilig, mooi en snel mogelijk te maken én houden.

Ons grootste plezier is om met u een geweldige zeiltocht te maken, en na afloop te horen dat u 100% tevreden bent. Vanaf het eerste contact met ons, over mail of telefoon, tot aan het afscheid in de haven na de zeiltocht, bent u toch een beetje aan ons overgeleverd. Dat nemen we heel serieus! U treft aan boord doorgaans één van ons twee, en verder zijn we trots op ons trouwe TEAM van matrozen en inval schippers! We hopen u binnenkort in Monnickendam te ontvangen!

    Pirka     René     Simon     Bianca     Jeroen     Leonard

Links voor meer informatie: